Lokationer & Priser

Vi har på nuværende tidspunkt opbevaring på Fyn og Sjælland i henholdsvis Odense centrum (Victoriagade 40) og Herlev (Vasekær 6-8) i Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi mobil udlejning - så du kan få containeren ud på din egen adresse! Nemt og ligetil.

Vores priser er fra 599 kr. til 1.099 kr. pr. måned, afhængig af lokation og størrelsen af din container. Du kan vælge 2 størrelser i Odense (7 m2 eller 14 m2) og 3 størrelser i Herlev (5 m2, 7 m2 eller 14 m2). Du kan se mere om de forskellige størrelser under menu-punktet "Vores containers". Priserne er uden moms, da vores lejemål er momsfritaget ifølge momslov.

Vælg en af vores lokationer og containere

Herlev

5, 7 & 14 m2 containere

Fra 599 kr./md.

Odense

7 & 14 m2 containere

Fra 599 kr./md.

NY LOKATION PÅ VEJ

7 & 14 m2 containere

Fra 599 kr./md.

Mobil BOX

Få ekstra plads lige hvor det passer dig

Har du brug for ekstra plads i en kortere eller længere periode, så book en container og får den leveret på din adresse. Vi leverer inden for få dage til både til private og erhverv og du betaler udelukkende for den tid du skal bruge den, samt for levering.

Din BOX leveres selvfølgelig med en forsikrings-godkendt lås lige præcis det sted du ønsker på din adresse.

5, 7 & 14 m² containere

Fra 12 kr./dag

Flytte BOX

Stressfri flytning i dit tempo

Skal du til at flytte? Drop flyttefirmaet og få  i stedet leveret en container på din adresse. Du kan fylde din BOX op i dit eget tempo og vi sørger selvfølgelig for at køre den til din nye adresse når den er pakket. Vi henter den igen når det passer dig at tømme den.

Større fleksibilitet og mindre stress – så bliver det ikke nemmere.

7 & 14 m² containere

Fra 12 kr./dag