Afdelinger & Priser

Vi har på nuværende tidspunkt opbevaring på Fyn og Sjælland i henholdsvis Odense centrum (Victoriagade 40), København (Baltikavej 24 i Nordhavn) og Herlev (Vasekær 6-8) i Storkøbenhavn. Derudover tilbyder vi mobil udlejning - så du kan få containeren ud på din egen adresse! Nemt og ligetil.

Vores priser varierer fra 599,- til 1.099,- kr. / mnd. afhængigt af størrelsen. Du kan vælge 2 størrelser i Odense og København(7 m2 eller 14 m2) og 3 størrelser i Herlev (5 m2, 7 m2 eller 14 m2). Du kan se mere om de forskellige størrelser under menu-punktet "Vores containers".

Containerlejen er momsfritaget, da udlejningen sker under regler om udlejning af fast ejendom. Der lægges således ikke moms oven på nogen lejepriser af vores containere i vores afdelinger.

Vælg en af vores lokationer og containere

Herlev

5, 7 & 14 m2 containere

Fra 599 kr./md.

Odense

7 & 14 m2 containere

Fra 599 kr./md.

Nordhavn

7 & 14 m2 containere

Fra 699 kr./md.

Mobil BOX

Få ekstra plads lige hvor det passer dig

Har du brug for ekstra plads i en kortere eller længere periode, så book en container og få den leveret på din adresse. Vi leverer inden for få dage, både til private og erhverv, og du betaler udelukkende for levering/afhentning, samt den tid du skal bruge den.

Din box leveres selvfølgelig med en forsikrings-godkendt lås lige præcis det sted du ønsker det.

5, 7 & 14 m² containere

Fra 12 kr./dag

Flytte BOX

Stressfri flytning i dit tempo

Skal du til at flytte? Drop flyttefirmaet og få i stedet leveret en container på din adresse. Du kan fylde din box op i dit eget tempo og vi sørger selvfølgelig for at køre den til din nye adresse når den er pakket. Vi henter den igen når det passer dig at tømme den.

Større fleksibilitet og mindre stress – så bliver det ikke nemmere.

7 & 14 m² containere

Fra 12 kr./dag