Om Boxstation

Boxstation ønsker at være markedets billigste udbyder af sikker opbevaring til private og erhverv i Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt opbevaring på Fyn og Sjælland i henholdsvis Odense, Nordhavn og Herlev. Vi arbejder hårdt på at udvide med flere afdelinger i både Jylland og København, som kommer snart.

Hos os kan du nemt og billigt leje plads til at opbevare dine ting og du kan vælge den størrelse der passer dine behov. Vi har hele container (20-fods / 14 m2), halve container (10-fods / 7m2) eller småcontainer (8-fods / 5m2), eller en kombination for at opnå den plads du lige mangler.

Vores containere er helt nye, sikret mod tyveri og fugt. Vi vil gerne gøre det så nemt for dig, så vores afdelinger er indrettet som 'drive-in' opbevaring, hvor du nemt kan køre din bil helt hen til døren til din box og aflevere eller hente dine ting.

Vi tilbyder også containere leveret til den adresse og det formål du ønsker. Det kan være at få leveret en tom container på din grund til opbevaring i en periode eller hvis du skal flytte og gerne vil pakke din container i dit eget tempo. Vi tager os af alt bøvlet og leverer eller afhenter din fyldte container og transporterer den til en af vores afdelinger eller din nye adresse, efter du har fyldt den med dine ting.

Læs mere her og få et tilbud med det samme.

 

 

 

Billigt

Vi tilbyder nogle af markedets laveste priser på lagerplads og opbevaring til dine ting, hvad enten du er privatperson eller virksomhed.

Trygt og sikkert

Vi har sat en dyd i at have høj sikkerhed for dine ting. Derfor er alle vores rum sikkerhedsgodkendte, aflåste og fugtsikre.

Nemt og fleksibelt

Bestil din opbevaring meget nemt og kør direkte hen til døren til dit rum på vores centre, som har døgnåbent 24/7.