Om Boxstation

Boxstation er billig og sikker opbevaring af dine ting til private og erhverv i Danmark. Vi har på nuværende tidspunkt opbevaring på Fyn og Sjælland i henholdsvis Odense og Herlev. Vi har 3 øvrige lokationer på vej i Jylland og København, som kommer snart.

Hos os kan du nemt og billigt leje plads til at opbevare dine ting. Du kan vælge mellem enten en hel container (20-fods / 14 m2), en halv container (10-fods / 7m2) eller lille container (8-fods / 5m2), eller du kan kombinere og opnå den plads du lige mangler. Vores containere er helt nye, sikret mod tyveri og fugtsikre. Hertil er der tale om 'Drive-in' opbevaring, hvor du nemt kan køre din bil helt hen til døren til dit rum og aflevere eller hente dine ting.

Vi tilbyder også mobile containere. Dette er i tilfældet hvor du ønsker at vi opstiller en container et sted f.eks. på din grund. Her kan den så enten stå i den periode du ønsker at opbevare dine ting, eller vi kan køre den til en af vores lokationer, efter du har fyldt den med dine ting, så de kan blive opbevaret sikkert.

Billigt

Vi tilbyder nogle af markedets laveste priser på lagerplads og opbevaring til dine ting, hvad enten du er privatperson eller virksomhed.

Trygt og sikkert

Vi har sat en dyd i at have høj sikkerhed for dine ting. Derfor er alle vores rum sikkerhedsgodkendte, aflåste og fugtsikre.

Nemt og fleksibelt

Bestil din opbevaring meget nemt og kør direkte hen til døren til dit rum på vores centre, som har døgnåbent 24/7.