Flytte Box

En flytte box giver dig fleksibilitet og frihed til at komme godt og stressfrit igennem din flytning. Vi flytter dine ting til dit nye hjem når du har pakket containeren i dit tempo. Når du har flyttet dine ting ind i dit nye hjem, sørger vi for at få afhentet boxen igen.

Flytte box

Stressfri flytning
i dit tempo

Billig, sikker og fleksibel opbevaring

Boxstation ønsker at være markedets billigste udbyder af sikker opbevaring til private og erhverv i Danmark. Hos os kan du nemt og billigt leje plads til at opbevare dine ting og du kan vælge den størrelse der passer dine behov.

Vi vil gerne gøre det så nemt og fleksibelt for dig

  • Helt nye containere, der er sikret godt mod tyveri
  • Forsikringsgodkendte låse
  • Ingen bindingsperiode
  • Tør og sikker opbevaring

Så nemt er det

Undgå stress og få fuld fleksibilitet med en flytte box, som vi leverer på din adresse når det passer dig. Indtast dine behov her på siden, så sender vi dig et uforpligtende tilbud. Accepterer du det, så leverer vi din flytte box, når du skal bruge den og sørger for at fragte den til dit nye hjem når den er pakket. Tryk på play, og se hvor nemt det er.

Størrelse

Når du skal flytte kan du, i langt de fleste tilfælde, klare dig med en 14 m2 container. Har du behov for mere plads til din flytning kan vi levere to containere på samme tid til din adresse. Du kan i øvrigt altid ringe til os for at få råd og vejledning til pakning af din container når du skal flytte.

14 m2 container

  • 14 m2 og 33 m3 (20-fod)
  • Størrelse: 5,9 x 2,3 x 2,4 (LxBxH)
  • Kan rumme indholdet af et normalt hus

Andre produkter

Vi tilbyder alt i billig og fleksibel opbevaring - både hos os eller leveret på din adresse. Se vores andre opbevaringsprodukter nedenfor. Om du skal bruge et ekstra depotrum i en periode, et lager eller hvis du skal flytte, så har vi hvad du skal bruge.

Mangler du opbevaringsplads?

Drive-in storage

Billig opbevaring i
nærheden af dig

Har du brug for opbevaringsplads hos dig?

Mobil Box

Container opstillet
hvor det passer dig