5 m² container (8-fods) – Herlev

Fra: 599,00 DKK / måned

This product is currently out of stock and unavailable.

Vi har desværre ingen ledige boxe i denne størrelse. Prøv at booke en anden størrelse eller en box i en af vores andre afdelinger.

Du er også velkommen til at kontakte os på 7027 3727, for at høre hvornår vi igen får en box ledig i denne størrelse.

Varenummer (SKU): her_8fod Kategori:

SÅ NEMT ER DET

Lige så snart du har gennemført bookingen af din nye box, modtager du bekræftelse i en mail. I mailen fremgår adressen på vores lokation, box nr. og koden til porten for at komme ind til det aflåste område. Derudover findes du kode til den nøgleboks du finder på døren af din container, hvor du finder nøglen til hængelåsen for at komme ind i selve boxen.

Husk altid at tage nøglen med dig hjem og opbevar den et sikkert sted.

Dine ejendele er sikkert opbevaret i din aflåste box. Containeren er helt aflukket, tør og tæt på umulig at bryde op. Oplys for en god ordens skyld dit forsikringsselskab om opbevaring af dine genstande.

Ønsker du at opsige din box sender du blot en skriftligt opsigelse til kundeservice@boxstation.dk. Når dit lejemål ophører og du har ryddet din box afleverer du nøglen i vores key-drop ved porten.

Du kan selvfølgelig besøge din box lige når det passer dig. Vi har åbent 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Du kan køre helt ind til din box, så du skåner din ryg mest muligt.

Vi ser frem til at opbevare dine genstande tørt og sikkert.

Yderligere information

Vælg box nr.

box 36, box 37, box 38, box 39, box 55, box 56, box 57, box 58, box 59, box 60, box 61